Antreprenorii din România se vor putea califica pentru finanțare prin Start-Up nation 2024, având alocat un buget de 400 de milioane de euro, din resursele europene. Anunțul a fost făcut sâmbătă de către Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

Se preconizează că ediția a patra a programului Startup Nation va fi lansată în trimestrul al doilea al anului 2024 de către Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT), care va administra granturile, în timp ce Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) va asigura finanțarea din partea Uniunii Europene.

Lansare Start-Up nation 2024

„Undeva la jumătatea lunii mai” urmează să se lanseze înscrierile la finanțarea Startup Nation, potrivit ministrului Economiei, Ștefan Radu Oprea. La cele 3 ediții anterioare ale programului Startup Nation, microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) eligibile au putut obține fonduri nerambursabile de câte 200.000 de lei fiecare, pentru investiții. Ediția a doua a programului a fost realizată și cu fonduri europene, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020.

Puteți găsi mai multe detalii în articolele anterioare în secțiunea „Noutăți” sau Puteți verifica eligibilitatea aici.

Află mai multe despre pachetul complet de servicii sau completează formularul de contact pentru asistență gratuită din partea unui consultant.